fbpx

Telefon

0040 727 829 481

E-Mail

office@savemob.ro

Rame tablouri

Reconditionarea unor obiecte sculptate intr-un mod special si conservate de-a lungul anilor poate fi un drum anevoios. De aceea se apeleaza la acest serviciu doar atunci cand rama are o valoare artistica deosebita sau este reprezentativa pentru anumite epoci istorice. In aceste cazuri, de ea se va ocupa un meserias bine instruit in tehnicile de reconditionare, care sa poata sa redea ramei aspectul de pe vremuri, fara sa stearga unele detalii lasate de timp, care este important sa fie pastrate.

15 16

Serviciile de reconditionari rame de tablouri sunt oferite de putine societati in Romania, una dintre acestea fiind SaveMob. Compania este formata din specialisti in aceste activitati, care pot aduce ramele sculptate la o forma ce pune in valoare trecerea anilor si redau in acelasi timp detaliile si forma initiala. Mai jos sunt prezentate cateva dintre problemele pe care ei le pot solutiona.

11 14

Defectiunile pe care le sufera ramele de tablouri de-a lungul timpului sunt numeroase. Printre acestea se numara:

– Deschiderea ramei la colturi, datorita comprimarii

– Fisurile aparute in lemn si aspectul de lemn scrijelit

– Caderea „gipsului” de pe muchii

– Pete de diverse substante varsate pe rama/ lasate de insecte, sau portiuni oxidate

– Portiuni distruse de lovituri sau foc

– Pierderea luciului, distrugerea pe alocuri a foitei de aur aplicata

12 13

Pentru toate acestea, profesionistii in reconditionari rame de tablouri de la SaveMob vin cu solutiile potrivite, adaptate la vechimea ramei, gradul de degradare si modul constructiv. Ei pot readuce aceste obiecte la culoarea si finisajul cel mai apropiat de cele initiale sau modifica aspectul prin aplicarea unor solutii sau metode care indeplinesc standardele de calitate din domeniu. In urma lucrarilor, ramele isi pastreaza caracterul antic si valorifica trecerea anilor, devenind complet functionale si cu un nou aspect, daca asta se doreste.

9 8
Daca aveti o rama speciala dintr-o anumita epoca la care nu vreti sa renuntati sau care necesita reconditionare pentru a putea reprezenta un tablou la adevarata sa calitate, SaveMob va ofera acest serviciu la preturi avantajoase. In atelierul de lucru pe care firma il detine se desfasoara numeroase lucrari de finisare, aurire, curatare, tratare, modificari in sculptura lemnului si altele, cu rezultate excelente si de durata.

7 5

Scopul reconditionarii ramelor de tablouri este fie de a reface aspectul si functionalitatea lor, fie de a le modifica. Pentru a vedea ce se poate face in cazul ramei pe care o detineti, va invitam sa contactati reprezentantii SaveMob.

6 4

Societatea s-a infiintat in anul 1993, avand o experienta bogata in toata gama de lucrari reconditionate si restaurate in totala calitate cu standardele. Serviciile oferite apartin de zona restaurarii si reconditionarii, in care echipa SaveMob este instruita si are un numar mare de lucrari cu care se mandreste. Toata activitatea firmei are la baza o pasiune pentru lemn si dorinta de a readuce stralucirea trecutului in prezent.

2 3

Printre clientii SaveMob se numara atat persoane fizice care detin obiecte metalice si din lemn vechi sau care apartin anumitor stiluri sau epoci, cat si organizatii si institutii ce pastreaza astfel de obiecte in incintele lor. Reprezentantii societatii va stau la dispozitie pentru a afla cum puteti sa deveniti si dumneavoastra unul din ei.

1

 

Reconditionari Mobila - SaveMob