fbpx

Telefon

0040 727 829 481

E-Mail

office@savemob.ro

Modificare Mobilier

fotoliu1      unspecified

Daca vrei sa schimbi infatisarea locuintei cu un buget limitat, SaveMob realizeaza reconditionari de mobila la preturi avantajoase. Mobila veche are intotdeauna un aspect deosebit, chiar misterios avand in vedere ca trecerea anilor si-a facut simtita prezenta asupra ei. Obiectele vechi de mobilier merita o a doua sansa si ar trebuie sa le schimbi doar daca doresti sa renunti la stilul clasic de amenajare interioara si doresti sa imbratisezi un stil modern, abstract, care pune accentul pe simplitate si liniaritate. Mobierul vechi prezinta un farmec aparte si deseori ne aduce aminte de momente din copilaria sau viata noastra care am vrea sa le pastram un timp cat mai indelungat. Toate serviciile oferite de echipa SaveMob sunt la un raport calitate-pret avantajos.

taburet         fotoliu

Mobila veche este, de obiecei masiva, greoaie si are un aspect retro, insa tocmai acesta este si farmecul sau, designerii catalogand acest tip de mobilier unul foarte interesant. Mobilierul vechi poate fi reconditionat cu ajutorul unor specialisti in domeniu asa incat sa poti aborda un design retro, vintage, adica un design foarte elegant si de-a dreptul clasic care nu se va demoda niciodata. Pentru toate acestea este nevoie de talentul si imaginatia unor specialisti in domeniu si acestia fac parte din echipa SaveMob. Reconditionarea presupune interventia menita de a aduce in stare de functionare a unui obiect al activitatii umane. Aici, functionalitatea este esentiala, fie ea originala sau modificata, aspectul initial poate fi modificat dupa bunul plac. Reconditionarea mobilei aduce un plus de valoare casei tale prin faptul ca poti pastra obiectele de mobilier care au o valoare sentimentala pentru tine si vei putea sa economisesti si banii pe care i-ai da pe un mobilier nou. Pentru ca reconditionarile sa fie de calitate, firma SaveMob utilizeaza materiale de calitate si instrumente esentiale pentru mobilier. Desi domeniul de restaurari de mobilier este mai putin cunoscut in Romania, SaveMob reuseste sa raspunda provocarilor de zi cu zi si cu mare atentie acestea sunt duse la bun sfarsit.

comoda       fotoliu2

Din pasiune pentru lemn si din dorinta de a reda stralucirea trecutului, din respect pentru valoare, firma SaveMob realizeaza reconditionari profesioniste si de calitate. SaveMob se bucura de o experienta de 23 ani in acest domeniu de reconditionare a obiectelor din Romania, reusind sa se adapteze mereu tendintelor si cerintelor pietei. Pentru cei de la SaveMob reconditionarea nu este o munca, ci o arta, calitatea fiind punctul forte al acestora. Inca din anul 1993, SaveMob reuseste sa aduca la viata si sa redea stralucirea de altadata multor obiecte de mobilier vechi. Profesionalismul este cartea de vizita a noastra, iar pentru acest lucru atelierul pe care acestia il detinem, ne reprezinta.

masa         masa2

Pentru orice intrebari si nelamuriri nu ezita sa contactezi echipa de specialisti a firmei si pentru a vedea modul de lucru sau piesele realizate, acceseaza pagina de internet a firmei SaveMob. Din atelierul specializat al firmei pot iesi adevarate opere de arta. Nu cheltui banii nesabuit si reconditioneaza mobilierul la care tii atat de mult cu ajutorul specialistilor SaveMob. Cu ajutorul SaveMob, mobila ta isi va recapata stilul si valoarea. Beneficiaza de serviciile de reconditionare mobila oferite de SaveMob pentru ca mobila ta veche sa capete un suflu nou.

masa1      reconditioanare

Reconditionari Mobila - SaveMob