Reconditionare Mobila Vechesavemob.ro

Mobila veche este foarte interesanta chiar si in timpuri noi. Pe langa aspectul ei retro, aceste piese de mobilier sunt caracterizate prin calitatea materialelor si a procesului de fabricatie, mai exact majoritatea sunt realizate manual din lemn natural uscat, masiv cu diferite modele si incrustatii care in prezent greu se mai creeaza. Totusi, trecerea timpului isi spune cuvantul, de aceea mobila veche are nevoie de reconditionare. Pe langa reparatiile necesare se poate shimba si aspectul spre un design vintage, prin vopsire colorata  si accesorii, astfel incat vechiul va deveni nou si in tendinte. Aparuta pe piata in 1993, SaveMob se poate mandri cu peste 10.000 de obiecte ce au capatat o a doua viata.

cufar  masa

Astfel, in cazul in care nu iti permiti sa schimbi mobila in functie de tendinte, poti sa incerci sa-i schimbi infatisarea reconditionand-o, chiar daca e zgariata sau si-a pierdut luciul. Reconditionarea reprezinta interventia menita de a aduce in stare de functionare (utilizare) un obiect al activitatii umane. Pe langa reconditionare, profesionistii SaveMob va ofera si servicii de restaurare, adica repararea, aducerea in buna stare si refacerea in forma initiala a unei opere de arta, monument sau bun cultural.

consola  bancheta
In zilele noastre nu este deloc greu sa schimbi decorul unei incaperi, daca faci asta cu pasiune. Multi ar spune ca e nevoie de foarte multi bani, mai ales daca vrei sa te bucuri de o mobila noua. Insa nu este nevoie sa alergi la magazinul de mobila si sa scoti din buzunar sume exorbitante cu care, evident, ai putea face altceva mult mai util. Solutia este reconditionarea.

banca  jilt

Atunci cand vrei sa schimbi decorul unei camere, mobila este cel mai greu de inlocuit. Nu toata lumea isi permite sa schimbe mobila in functie de tendinte. Din fericire in ziua de azi nici nu mai e nevoie sa arunci mobila veche si demodata, incepe sa se poarta mobila reconditionata. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la serviciile echipei SaveMob. Reconditionarea pieselor de mobilier a devenit o adevarata arta si evident, un adevarat trend. soba consola1

Primul pas in reconditionarea unei piese de mobilier este curatarea si pregatirea suprafetei. Se sterge de praf piesa de mobilier cu o carpa moale, urmata de o stergere cu alcool care sa indeparteze toate urmele de pe suprafata si care evidentiaza defectele care trebuie reparate. O alta metoda pentru curatarea mobilei este stergerea acesteia cu decapant.

lada cuier

toaleta masina