fbpx

Telefon

0040 727 829 481

E-Mail

office@savemob.ro

Oferim servicii complete de mutari mobila

Transport
si Mutari Mobila

Cea mai simpla solutie pentru mutari, transport, reconditionare si depozitare pentru mobila din Bucuresti! Engineer Moving este singura companie de Mutari Nationale si Mutari Internationale care are si servicii de restaurare mobila si transport obiecte de arta.

camion transport mobila

Facem mutari din 1993, indiferent de zi sau ora

Am efectuat peste 15.000 de mutari, din care 10% in conditii speciale

0767 67 67 12
 

Mutari Personale

Urmeaza sa va mutati in alt camin si aveti nevoie de o mutare rapida, usoara, curata si cat mai simpla?
Echipa noastra iti garanteaza cel mai mic pret si cea mai simpla mutare astfel incat tu sa nu ai nici o grija!

Mutari Pentru Firme

Sunteti in situatia in care trebuie sa va mutati sediul firmei?
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne dati un telefon. Va asiguram ca relocarea se efectueza in conditii sigure si rapide, cu cea mai moderna logistica si cea mai simpatica echipa!

Mutari Nationale si Internationale

Te temi de mutari complicate si costisitoare?
Noi suntem la un telefon distanta si putem incepe mutarea chiar si in doua ore! De asemenea, efectuam mutari si dintr-o tara in alta (Franta, Germania, Spania, Anglia, etc.).
Cere Cotatie
 

Clienti

" “Ca reprezentant din partea TAROM, am colaborat cu Engineer Moving in cadrul unui contract desfasurat pe parcursul a cinci zile. Avand in vedere volumul mare de mobilier si documente ce au facut obiectul relocarii, gabaritul mare al mobilerului care a presupus, in buna parte, demontarea acestuia si remontarea la noul sediu, pot spune ca actiunea s-a incheiat in conditii foarte bune, fara evenimente nedorite (mobilier deteriorat, colete lipsa, etc.).Cat despre punctualitate, flexibilitate in programul de lucru, acestea ar fi un punct in plus la impresia generala. Cu siguranta, pentru actiuni similare viitoare, recomand colaborarea cu aceasta firma” "

-- Adrian Popescu

De ce sa alegi echipa Engineer Moving

  • Ai consultanta gratuita la fata locului
  • Echipa Engineer Moving are doar oameni tineri, flexibili si experimentati
  • Lucram rapid, curat si organizat
  • Demontam – montam orice mobilier
  • Vindem sau inchiriem cutii pentru impachetare
  • Atentia este principalul avantaj al serviciilor noastre: manipulam si transportam cu atentie sporita;
  • Suntem singura firma de mutari care ofera si serviciu de reconditionare mobilier;
  • Servicii All-inclusive: depozitare mobila, montaj, manipulare, transport.
Cere Cotatie
 
Engineer Moving este una dintre cele mai importante companii din Romania de pe piata de transport, mutari, reconditionare si depozitare de mobila. Suntem autorizati sa transportam obiecte fragile de mobilier din patrimoniul cultural national al Romaniei. Pentru clientii nostri, persoane fizice si juridice, oferim o gama varianta de servicii, cum ar fi: consultanta la mutare, demontare de mobila, montare de mobila, depozitare de mobila si transport de mobila. Dispunem de peste 120 de boxe in care putem sa depozitam mobilierul clientilor aflati in proces de mutare Transportam mobila in tara si strainatate Transportam si mutam mobila in Bucuresti, precum si celelalte judete din tara. Totodata, serviciile noastre acopera si mutatul si transportul de mobila catre diverse destinatii europene – Franta, Germania, Spania sau Marea Britanie. Mutam mobila indiferent de ora si de zi Echipa Engineer Moving raspunde celor mai exigente cereri si le ofera clientilor posibilitatea sa efectueze mutarile in zilele de week-end sau noaptea. Garantam ca toate bunurile transportate vor ajunge la destinatie indiferent de ora la care are loc mutarea efectiva.
Reconditionari Mobila - SaveMob