Retapitare scaune si fotoliisavemob.ro

Piesele de mobilier precum scaunele si fotoliile ajung sa se deterioreze in timp din cauza mai multor factori, insa nu trebuie sa va ingrijorati deoarece acestea isi pot recapata aspectul care v-a atras atentia atunci cand le-ati achizitionat, ba mai mult pot avea un design mult mai placut, in stil modern sau clasic, daca veti dori acest lucru.

1  6

Compania SaveMob din Bucuresti va ofera servicii de retapitare scaune si fotolii, dar si servicii de reconditionarea lemnului. De ce sa cheltui sume mari de bani pentru a inlocui aceste piese de mobilier cu unele noi cand poti sa le redai un aspect placut, in trend, celor pe care le ai deja, investind doar o suma modica. Un alt motiv pentru care sa nu renuntati la scaunele si fotoliile vechi, fabricate in urma cu cativa ani, care s-au uzat odata cu trecerea timpului, este acela ca sunt mult mai rezistente decat cele care se realizeaza in prezent.

2 2a

Retapitarea scaunelor si a fotoliilor sau a altor piese de mobilier, este o operatiune la care specialistii companiei SaveMob se pricep foarte bine. Sunt atenti la detalii, utilizeaza materiale de calitate si instrumente specifice, performante, pentru ca voi sa va bucurati de produse retapitate intr-o stare ireprosabila, care v-ar tenta sa spuneti ca sunt noi. Tinem cont de cerintele si necesitatile fiecaruia dintre voi si retapitam pisele de mobilier respective cu ce material va doriti (piele, material textil, etc.) si in ce maniera v-ar aduce un plus de confort.

4 8
Retapitarea scaunelor si a fotoliilor este necesara atunci cand acestea se uzeaza, cand se deformeaza sau pur si simplu, in cazul in care doriti sa schimbati culoarea sau materialele cu care sunt acoperite acestea. Serviciile de reconditionare reprezinta o alternativa mult mai eficienta si mai recomandata decat confectionarea huselor pentru piesele de mobilier, care nu fac altceva decat sa ascunda defectele, nu sa le si rezolve.

3 7

Expertii companiei SaveMob respecta intocmai forma si cusaturile originale ale scaunelor si fotoliilor, iar voi veti putea alege culoarea tapiteriei, textura si calitatea materialelor pentru retapitare. In functie de gradul de uzura, de numarul pieselor de mobilier, de cantitatea si tipul materialelor pentru retapitare, etc., acestia vot stabili pretul serviciilor, care bineinteles, nu va fi deloc costisitor.

9 5

Societatea SaveMob activeaza pe piata de profil inca din anul 1993. Portofoliul bogat de lucrari pe care l-am dobandit in decursul activitatii noastre, nu face decat sa demonstreze profesionalismul si capabilitatea personalului nostru, iar noi ne bucuram ca am reusit sa readucem la viata numeroase obiecte.

10 14

Seriozitatea, eficienta si promptitudinea sunt doar cateva dintre valorile ce ne recomanda ca partener de incredere atunci cand vine vorba de repararea, aducerea in buna stare de utilizare a pieselor de mobilier urmarindu-se redarea functionalitatii acestora chiar si prin schimbarea aspectului, spre deosebire de refacerea in forma initiala a unei opere de arta, monument sau bun cultural, cand se pune accent pe redarea aspectului intial in ceea ce priveste forma, culoarea, finsiajul si integritatea si nu pe functionalitate.

11 13

     Salveaza-ti mobila! Apeleaza cu incredere la seviciile de retapitare si reconditionare oferite de echipa SaveMob!

16 17

18 15