Mobila Stilsavemob.ro

living  canapea1

Esti un iubitor impatimit al mobilierului vechi, deoarece acesta este mult mai elegant si, tie personal, iti da senzatia de intoarcere in timp, gustand si simtind cate putin din vremurile pe care le-au trait si iubit si alte perioade? Nu vrei sa renunti nici in ruptul capului la aceasta pasiune a ta, care s-a transformat in colectionarea de mobilier cu stil, stil vintage am putea spune, caci tot ce este din alte timpuri decat cel prezent imbraca denumirea de retro. Insa acest stil sau curent este la moda  si in anul 2017, astfel incat daca vrei sa-i impresionezi pe toti cei care-ti vor calca pragul casei, nu renunta la piesele tale de mobilier cu stil.


comoda2  canapea
Problema care intervine in acest caz este faptul ca mobila are nevoie de restaurare. Trecerea timpului si-a lasat amprenta si asupra ei si i-a stirbit din stralucirea initiala. Trebuie sa stii ca doar un specialist in acest domeniu se poate ocupa asa cum se cuvine de lucrarea de restaurare a unei mobile cu stil.

Vorbim de un adevarat artist, caci restaurarea si reconditionarea mobilei inseamna arta si doar putini din cei multi sunt capabili sa o realizeze.

canapea2  comoda1

SaveMob – specialistul care-ti va SALVA MOBila


Daca esti in cautarea unui adevarat specialist in domeniu, SaveMob este exact echipa de care ai nevoie. Am luat nastere in Bucuresti si exista pe piata din Romania de mai bine de 23 de ani, ceea ce spune foarte multe despre priceperea si indemanarea cu care firma isi duce la bun sfarsit fiecare lucrare.

taburet1  pianina
Echipa SaveMob se ocupa atat de reconditionare, cat si de restaurare, de la mobila veche si pana la mobilier biseriesc sau obiecte din lemn, aur, argint sau alte metale.

Fie ca este vorba de reconditionare sau de restaurare, SaveMob stie ca functionalitatea unui obiect este esentiala si de aceea se concentreaza pe aceasta.  De asemenea,  si partea estetica joaca si ea un rol important si, fie ca pastreaza forma initiala, fie ca aduce modificari, mobila trebuie sa placa proprietarului care a apelat la reconditionarea ei.

toaleta  image

Cum se realizeaza restaurarea/reconditionarea unui mobilier cu stil?
Reusita iti este garantata daca apelezi la specialisti adevarati in domeniu. Ar fi pacat sa lasi pe mainile unor nepriceputi piesele de mobilier la care tii atat de mult. In al doilea rand, vitale sunt sculele profesionistului. Dintre acestea trebuie sa enumeram in link-ul de mai jos intreaga prezentare a atelierului SaveMob: http://www.savemob.ro/scule-materiale-folosite

7  8

Dupa cum observi, reconditionarea mobilierului cu stil nu este o munca tocmai “curata” sau usoara, insa din mainile unui profesionisti, mobila ta va iesi ca noua.

1  5

Printre cele mai utilizate “trucuri” penru a reconditiona/restaura o mobila se numara:

  1. Curatarea in intregime a suprafetei pana la fibra. Acesta este primul si cel mai important pas. Pentru a fi sigur ca ai indepartat praful in profunzime sau petele de grasime, poti setrge mobila cu diluant sau cu o solutie concentrata realizata din apa si amoniac pur.
  2. Slefuirea cu smirghel de diferite granulatii, de la mare la cat mai mica. In cazul in care vrei sa schimbi culoarea piesei de mobilier sau ea este zgariata, mobila trebuie slefuita. Te poti ajuta chiar si de putin decapant daca observi ca vopseaua sau lacul sunt mult prea rezistente. Dupa aceasta operatiune urmeaza grunduirea si apoi aplicarea noului strat de lac.
  3. Aplicarea unui strat de vopsea/bait sau lac. O noua nuanta a mobilei o va face de nerecunoscut si vei avea impresia ca ai achizitionat un mobilier nou. O vopsea de buna calitate sau un lac rezistent, care va da un luciu frumos, sunt esentiale. Si nu uita, o cabina de vopsit si o camera de uscare fara praf creeaza un finisaj perfect al suprafetei, si bineinteles mana unui specialist.
  4. Aplicarea de accesorii. Daca totusi vrei sa dai un “touch” modern mobilierului tau stilat, poti aplica diverse accesorii cum sunt cele de nichel sau de crom sau lemn si tot jocul de vechi-nou va fi creat cu succes.

4  3

Acestea sunt cateva mici trucuri pe care SaveMob le poate aplica pentru a restaura sau reconditiona mobilierul tau. Important este sa-ti exprimi clar dorintele, iar echipa ti le va indeplini!