Aurire Obiectesavemob.ro

amfora     Una din cele mai vechi proceduri de reconditionare a suprafetelor este cea de aurire a lor. Caracterul nobil pe care il aduce aurul imbunatateste aspectul oricarei suprafete si face posibila plasarea pieselor aurite in spatii unde sa fie admirate si sa puna in valoare diverse lucrari. Un alt motiv pentru aurire este si protectia suprafetei. Stratul ce acopera materialul prelungeste durata lui de viata si indeparteaza anumite riscuri.

Cele mai folosite procedee de aurire obiecte sunt aplicarea de foite de aur pe suprafete si aplicarea de aur lichid. Compania SaveMob utilizeaza ambele metode in reconditionarea/ schimbarea infatisarii obiectelor, apeland la cele mai bune solutii din domeniu.


Cateva motive pentru care clientii aleg SaveMob pentru aurirea obiectelor lor sunt urmatoarele:

– Rezultatul este intotdeauna cel asteptat. Suprafetele sunt acoperite integral, cu un strat ce are aceeasi grosime in orice punct, fiind obtinute adevarate opere de arta.

– Acoperirea este de durata. In procesul de aurire obiecte se folosesc substante ce nu se degradeaza in timp si isi pastreaza calitatile pentru multi ani la rand. In plus, acoperirea este rezistenta la zgarieturi.


decor italian     – Compatibilitatea cu orice suprafata. Profesionistii SaveMob aleg cele mai bune solutii pentru lemn obtinand o calitate deosebita in aurire.

– Termenul de executie este scurt. Compania isi respecta termenele stabilite la inceputul colaborarii, deoarece are intotdeauna materialele si instrumentele de lucru in stoc.rame tablouri     – Parteneriate de durata. Calitatea lucrarilor face ca multi clienti sa revina cu noi cerinte, avand incredere in serviciile furnizate.

Lucrarile de aurire sunt cerute pentru obiecte de cult, trofee metalice, rame de tablouri, ornamente si figurine decorative, accesorii de mobilier, statuete, dar si alte produse de valoare pentru clienti. Aplicarea stratului auriu se realizeaza cu ajutorul unei pensule, dupa ce suprafata a fost atent curatata si au fost indepartate orice substante ce ar putea diminua puterea de aderenta la suprafata. De obicei se aplica mai multe straturi, cu timp de asteptare intre aplicari pentru ca fiecare strat sa se usuce complet. SaveMob utilizeaza mai multe nuante de aur lichid, dupa preferintele clientilor.


Lucrarile de aurire obiecte fac parte din cele de reconditionare propuse de SaveMob, care includ si lucrari de argintare, reconditionare mobila cu diverse stiluri sau mobila veche, modificare mobilier si reconditionare de obiecte si sculpturi metalice sau din lemn. Pe langa serviciile de reconditionare, societatea efectueaza si lucrari de restaurare, care presupun readucerea unor opere de arta, monumente si alte produse la forma, integritatea, culoarea si finisajul initial.
masa sticla

SaveMob are o experienta de peste 23 de ani pe piata de profil, avand sediul in Bucuresti. Pentru profesionistii firmei, reconditionarea sau restaurarea nu este o actiune de rutina, ci o adevarata arta, prin care sunt valorificate si acele obiecte ce par a nu mai avea nici o sansa.