SaveMob: Bucura-te de mobila veche intr-un stil nou

Categories:Blog
savemob.ro

Achizitionarea de mobilier nou nu reprezinta intotdeauna solutia cea mai potrivita. De cele mai multe ori bugetul aflat la dispozitie nu ne poate permite schimbarea mobilierului, sau ne poate fi cu adevarat greu sa renuntam la obiectele de mobilier vechi care pot avea o incarcatura sentimentala puternica. Dar daca totusi doriti modernizarea mobilierului sau cresterea confortului din casa dumneavoastra, atunci puteti alege o alternativa extrem de benefica. Aceasta alternativa va este oferita de compania SaveMob si se adreseaza celor interesati in reconditionarea sau modificarea mobilierului existent.

Reconditionarile de mobilier vin cu o serie de avantaje care au fost deja discutate in introducerea de mai sus. Chiar daca suna greu de crezut, reconditionarile de mobila pot avea un efect chiar mai benefic decat in cazul achizitionarii de mobilier nou. Dupa cum bine stim, mobilierul existent pe piata de profil este de regula realizat din pal melaminat. Un mobilier din lemn masiv poate fi realizat de cele mai multe ori la comanda si este costisitor. Asadar, mobilierul din pal melaminat va avea o durata de viata considerabil limitata spre deosebire de cel realizat din lemn masiv. Acesta poate fi un motiv iimportant pentru a alege reconditionarile oferite de SaveMob.

Mobila veche este executata din lemn de esenta tare si chiar daca aspectul poate lasa de dorit calitatea este una superioara. Dar, acum puteti schimba aspectul invechit, deteliorat sau demodat beneficiind de servicii fiabile si optime de modificari sau reconditionari mobila. Cand vine vorba de asptfel de operatii, sculele si aparatura reprezinta mare parte din succesul obtinut. De aceea, SaveMob dispune de solutii tehnice de ultima generatie dar si de personal calificat si experimentat ce asigura modernizarea mobilei dumneavoastra in cele mai bune conditii si la cele mai avantajoase preturi.

Reconditionarile de mobila se pot aplica pentru orice produs de acest tip. Se pot repara si imbunatatii scaune, paturi, canapele, dulapuri, lampi, cuiere dar si balustrade, banci sau balansoare. In acelasi timp se poate schimba tapiteria, inlocui arcuri dar si adapta mobila in functie de noile cerinte: in cazul dulapurilor se poate schimba modul de deschidere al usilor, se pot modifica dimensiunile si asa mai departe. Prin intermediul SaveMob mobila dumneavoastra veche si demodata va prinde viata, isi va recapata luciul si vitalitatea de odinioara si dumneavoastra o sa va puteti bucura de un ambient pitoresc ce inspira respect si bunastare.

Asadar de ce sa renuntati la mobila dumneavoastra veche, din lemn masiv pentru una din pal care oricum va trebui schimbata in scurt timp? Cu siguranta ca nu aveti nicun motiv pentru a alege solutia scumpa si nerentabila, ceea ce inseamna ca serviciile SaveMob de reconditionare si modificare mobilier trebuie sa fie pe placul dumneavoastra.

Aflati mai multe despre cele descrise mai sus si solicitati o oferta de pret pentru operatiile de reconditionare si modificare mobilier prin accesarea platformei online pusa la dipozitia dumneavoastra de compania SaveMob. Personalul firmei va asteapta cu oferte greu de refuzat dar si cu servicii diversificate si adaptabile oricaror solicitari.

SaveMob

Date de contact:

Atelier: Bd. Timisoara, nr. 104E, Sector 6, Bucuresti

Program : 7:00 – 16:00
Luni – Vineri

Director General
Ing. Save Mihai
0730-238-240

Author:

5 Comments

 1. Polizu Guță Sultana-Ruxandra
  Polizu Guță Sultana-RuxandraRăspunde
  vineri, 13 iunie 2014 at 17:58

  Buna ziua,
  Va urmaresc pe fb, dar cu intetes profesional, la randu-mi fiind restaurator de pictura.
  Iata ca sunt si eu acum in pozitia de potential client. Am o mobila veche, interesanta, pe care as dori sa o revitalizez.
  Astept un semn de la dvs.
  Numai bine,
  Ruxandra Polizu
  http://www.restaurare-pictura.ro

 2. Cazare
  marţi, 23 august 2016 at 21:15

  Interesanta pagina si aplicabil in orice moment.

 3. Cazare Maramures
  vineri, 30 septembrie 2016 at 01:40

  After going over a number of the blog posts on your site, I honestly appreciate your technique of blogging.
  I book marked it to my bookmark website list and will be
  checking back soon. Please visit my website too and let me know
  your opinion.

 4. cazare
  joi, 15 decembrie 2016 at 00:08

  Buna, in sfarsit am aflat acest articol despre SaveMob:
  Bucura-te de mobila veche intr-un stil nou . Pot spune ca saitul
  savemob.ro este unul dintre mai utile saituri web de pe internetul din Romania.
  Mult succes pe mai departe.

 5. cazare
  joi, 15 decembrie 2016 at 05:44

  Salut, acum am gasit acest articol despre SaveMob: Bucura-te de mobila veche intr-un stil nou .
  Pot spune ca pagina savemob.ro este unul dintre mai folositoare saituri web de pe internetul romanesc.
  multa bafta pe mai departe.

Lasă un răspuns

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url