Reconditionare sau restaurare masina de cusut ?

Categories:Blog
Mihai Save

Reconditionare masina de cusut veche

Mobila veche nu este numai un obiect degradat, plin de stil care, dupa reconditionare, decoreaza o incapere. Prin ea vorbescvremurile trecute. In mobila veche sunt amintiri cu cei dragi care, poate, nu mai sunt langa noi si pe care i-am pastrat mereu in suflet. In multe case se gasesc masini de cusut vechi. In trecut, atunci cand oamenii munceau mult de acasa, o masina de cusut era o adevarat comoara la casa omului, atat pentru bunicii, cat si pentru parintii nostri.

Cei care aveau o masina de cusut in trecut se puteau considera “boieri”, caci ea era o sursa buna de venituri pentru intreaga familie. Oamenii apelau adesea la croitori pentru a-si retusa hainele sau pentru a le repara pe cele rupte. Cu siguranta, iti amintesti de mama sau bunica stand la masina de cusut intreaga zi in timp ce tu te jucai prin casa sau iti faceai temele.

Daca ai si acum acea masina de cusut in casa si vrei sa ii dai o a doua viata, e timpul sa o reconditionezi. O poti transforma chiar intr-o eleganta masuta de cafea sau ai posibilitatea de a o folosi in continuare ca masina de cusut. O masina de cusut veche isi poate gasi foarte usor locul intr-o casa si ca obiect de decor.

Iti poti bea cafeaua dimineata pe o astfel de masuta transformata din masina de cusut a bunicii. Astfel, amintirile pe care le vei trezi in tine vor fi nepretuite si iti vor da inspiratie si energie pentru o zi intreaga de munca. Noua, la Savemob, ne place sa scoatem la iveala sentimente si amintiri si sa trezim nostalgii. De aceea, te putem ajuta si iti vom reconditiona masina de cusut asa cum vrei. Daca vrei sa ii pasrezi si functionalitatea, vom reconditiona inclusiv mecanismul si partile metalice ale masinii tale de cusut.
O masina de cusut veche este o adevarata bijuterie in casa si merita sa fie valorificata din nou, cel putin la nivel estetic, daca nu functional. Noi punem suflet in tot ceea ce facem si tratam fiecare piesa de mobilier cu grija si respect. Stim ca in mobilierul vechi din lemn masiv sunt multe amintiri si ii pastram cat de mult posibil farmecul de odinioara. O intreaga echipa de specialisti pune suflet in ceea ce fac si te ajuta sa retraiesti frumusetea trecutului prin obiectele vechi de mobilier reconditionate. image image image image

Author:

3 Comments

 1. Cazare
  joi, 15 decembrie 2016 at 07:04

  Salut, uite ca am gasit aceasta pagina despre
  Reconditionare sau restaurare masina de cusut ? .
  Pot spune ca saitul savemob.ro este unul dintre mai folositoare pagini de pe web-ul romanesc.
  multa bafta in viitor.

 2. corina
  corinaRăspunde
  sâmbătă, 31 martie 2018 at 19:12

  buna ziua, am si eu o masina de cusut exact ca cea din poza, imi puteti spune un pret aproximativ si o durata pentru reconditionare? mailul meu este andacorina17@gmail.com

  multumesc mult!

 3. Mihnea Grigore
  Mihnea GrigoreRăspunde
  luni, 11 martie 2019 at 16:18

  Buna ziua,

  Sunt interesat de reconditionarea unei masini de cusut veche, atat lemnaria cat si mecanismul, va rog sa mi spuneti daca poate veni cineva de la Dvs (contra cost) pentru a vedea masura in care se poate reconditiona si un cost estimativ.

  Multumesc

Lasă un răspuns

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url