fbpx

Telefon

0040 727 829 481

E-Mail

office@savemob.ro

Momentele frumoase din copilărie

Ce nu am da să fim din nou tineri? La câte lucruri am renunța să mai putem trăi măcar 1 zi, o oră ca și copil în brațele bunicilor, să nu avem griji sau alte gânduri?

Cum ar fi să poți readuce în viața ta toate amintirile frumoase pe care le-ai trăit când erai copil?

Închide ochii și adu-ți aminte de momentele frumoase pe care ți le amintești la rostirea cuvântului BUNICI. Te întorci în timp, esti din nou copil, fără griji, fericit si plin de energie, neastâmpărat pe alocuri. Îți aduci aminte de toate năzbâtiile pe care le-ai făcut și care au fost “iertate” de bunicii tăi pentru a nu afla parinții, la mâncarea după care tânjeai după o zi plină de jocuri și la iubirea neconditionată de care aveai parte. Erai plin de pupici, îmbrățișări și cuvinte frumoase care ți se adresau. Vedeai mereu în ochii lor o sclipire a dragostei de fiecare dată când îți făceai apariția în casa lor, și totodată un regret când plecai de la ei. Ți-au oferit tot ce au avut ei mai bun și mai de preț: iubire și grijă.

În toate amintirile tale sunt imagini cu locurile și lucrurile care le-au urmat. Cu siguranță că ți-ar plăcea să poți readuce la viață aceste amintiri. Dacă ai un pat, un dulap sau orice piesă de decor/mobilier care îți este dragă însă nu e în cea mai bună condiție, alege să o restaurezi, salvând astfel magia care vine împreună cu ele. Fie că alegi să o combini împreună cu elementele moderne, sau poate nu, vrei să o realizezi după bunul plac și gust, la tine e stafeta.

Momentele frumoase din copilărie

De ce restaurare? Lucrurile importante durează în timp, de ce să arunci când poți recondiționa un lucru, făcându-l și mai valoros pentru tine. Aruncând  mobila veche a bunicilor tăi, arunci o parte din tine, din amintirele tale, atmosfera din casă, moștenirea.

Noi îți recomandăm să o restaurezi pentru a o putea oferi nepoților mai departe, copiilor sau celor dragi ție. Ce poate fi mai frumos decât revocarea acelor amintiri petrecute împreună.

Alege să învestești în viitor, în amintiri, în oameni.

Fie că e vorba de o canapea, dulap, o piesă de mobilier toate sunt lucruri de care nu te poți desprinde și care aduc împreună cu ele magia acelor amintiri, la noi ai soluția.

Poate că ești unul dintre norocoșii care au în continuare parte de bucuria bunicilor, poate că nu… Însă nu asta e relevant, ceea ce conteaza este că poți face să păstrezi, să readuci atmosfera, tradiția, emoțiile, bucuria celor trăite împreună cu ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Reconditionari Mobila - SaveMob

Iti trimitem email cu noutatile Savemob