fbpx

Telefon

0040 727 829 481

E-Mail

office@savemob.ro

Cum putem recicla mobilierul vechi?

Reciclarea este o activitate foarte benefică pentru mediu înconjurător. Prin reciclarea mobilierului sau prin recondiționarea ei poți salva multe păduri de la a fi defrișate, eviți aruncarea unor cantități mari de deșeuri la groapa de gunoi și astfel se reduce emisia de carbon asociată cu fabricarea unui mobilier nou.
O altă consecință a poluării este degradarea solului forestier și schimbarea anormală a cursurilor apelor, toate acestea datorate containerelor de rumeguș și altor deșeuri lemnoase.
Consecințele poluării lemnoase pot modifica major întregul mediu înconjurător, astfel: defrișarea pădurilor care vor deveni terenuri fără vegetație sau pe care va fi foarte greu să se dezvolte alta, se modifică cursul apelor de suprafață, schimbarea ecosistemului datorită lipsei vegetației, producerea de alunecări de teren datorită instabilității terenului în urma defrișării.
cum putem recicla
Ce putem face cu mobilierul vechi?
Este o întrebare la care fiecare dintre noi poate găsi un răspuns. Tu ce ai vrea să faci cu mobilierul tău vechi? Vrei să îl înlocuiești? Dar nu te-ai gândit că poate poți să îl recondiționezi și să îl refolosești? În loc să cumperi un alt mobilier nou și să contribui la acest proces de poluare, apelează la o companie specializată cum ar fi SaveMob, și recondiționează-ți vechiul mobilier.
O altă soluție la întrebarea “Ce putem face” este acea că poți apela la o companie de reciclare a lemnului și poți scăpa cu ușurință de lemnul nedorit sau de mobilierul uzat, acesta transformându-se în altă materie primă care se distribuie către crearea de combustibili sau de bricheți.
Cum putem să reciclăm lemnul sau mobilierul?
Pentru a sări în ajutorul tău, în vederea recondiționării  mobilierului sunt înființate numeroase companii precum SaveMob care te pot ajuta în acest demers. În sfera de reciclare, unica fabrică de acest fel din România este situată la Rădăuți. O altă soluție pentru mobilierul învechit ar putea fi vânzarea acestuia altor persoane care poate ei doresc să-l recondiționeze. Astfel aveți ambii de câștigat. Cumpărătorul investește într-un mobilier care îl va ține ani și ani și vânzătorul desigur este motivat financiar.
Cum ar fi dacă nu ai recicla mobilierul vechi și ți-ai lua unul nou? Nu numai că s-ar putea să fie de o calitate mai puțin bună decât mobilierul vechi, dar vei susține și defrișarea pădurilor. Mobilierul vechi conține ca și grad de umiditate aproximativ 20% ceea ce îl face mai durabil și mai rezistent decât un mobilier nou, pe care dorești să ți-l achiziționezi, care are un grad de umiditate de aproximativ 60% – 70%. 
Salvează natura! Ajută la reciclarea lemnului, susține această cauză pentru ca generațiile viitoare să poată respira un aer proaspăt și curat. Împreună putem să salvăm și să reciclăm și mai mult!

Cum putem recicla

Dacă ai mobilă veche, nu o arunca! Apelează cu încredere la atelierul nostru. Împreună facem minuni!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

Reconditionari Mobila - SaveMob

Iti trimitem email cu noutatile Savemob